System Frugt

"Ecograf tilbyder en meget fleksibel service,
hvor vi altid kan være sikker på levering til tiden".

Fleksibilitet og pålidelighed.

Vores samarbejde med Ecograf bygger på fleksibilitet og pålidelighed. Hos System Frugt er det vigtigt med tryksager til tiden, og de skal afspejle den kvalitet, vi selv står for. Med tiden er vores samarbejde blevet mere omfattende, og i dag får vi produceret en bred vifte af tryksager hos Ecograf – til vores fulde tilfredshed.

Rådgivning til personlige løsninger

Sammen med Ecograf har vi opnået et meget tæt samarbejde med at finde frem til de bedste løsninger for vores trykte materialer. I starten handlede det om nogle få tryksagsopgaver, men efterhånden som vi har lært hinanden at kende, har vi valgt at placere flere af vores tryksager hos Ecograf. De trykker bl.a. vores hyldesvirpere, sidebannere til stativer, løsblade, opskrifthæfter, skilte til stativer og udstillingssystemer i detailhandlen samt konturskårne klistermærker.


En af de helt store fordele i samarbejdet med Ecograf er, at vi har en fast kontaktperson. Det betyder, at de kender os og har nemt ved at sætte sig ind i vores behov. De står også for en lille del af vores grafiske opsætning, og kommer med forslag til mere effektive løsninger. Bl.a. har vi tilpasset formatet på nogle af vores skilte, for at kunne få det bedste ud af Ecografs maskiner. Det er en dynamisk form for samarbejde, der skaber resultater.

tryksager til system frugt

Troværdig og fleksibel samarbejdspartner

Hos System Frugt har vi kun oplevet, at Ecograf overholder vores deadlines – også i de tilfælde, hvor de ikke er blevet varslet i god tid. Vi har en presset hverdag, der til tider kræver hurtige løsninger. Ecograf tilbyder en meget fleksibel service, hvor vi altid kan være sikker på levering til tiden. Det giver os en stor tryghed at vide, at vi aldrig skal tvivle på kvaliteten af deres produktioner og deres service, og at Ecograf altid tager fuldt ansvar for de færdigtrykte materialer.

Ecograf går langt for at levere en god service. Da vi en dag var havnet i en situation, hvor vores lastbilchauffør ikke var blevet informeret om en afhentning, ringede Ecograf selv til ham med besked om, hvor og hvornår tingene stod klar. Det er en af de fordele vi oplever ved at have et trykkeri, der kender sine kunder. Får vi brug for at benytte os af en ekstern leverandør af grafisk design til f.eks. kataloger og hæfter, eller hvis vi skal have lavet nye klistermærker, ved vi, hvem vi skal kontakte.

Kontakt Ecograf, hvis du ønsker et all-round trykkeri.

Vil du vide mere? 

Book et gratis, uforpligtende møde med en grafisk rådgiver

- vi giver en god kop kaffe!

Ring til 70 25 77 88Skriv til kontakt@ecograf.dk
envelopemagnifiercrosschevron-downplus-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram