Ekspert rådgivning

Vi har øje for det, der virker

Sparring med erfarne fagfolk er nøglen
til et godt resultat

Hos Ecograf møder du altid fagfolk, der har en alsidig viden om det, de beskæftiger sig med. Vi lægger vægt på god tilgængelighed, og det er vores ønske at vores faglige viden bliver til reel og brugbar rådgivning for dig.

Vi har desuden en politik om, at vi siger tingene ligeud, hvis vi ved, det kan have betydning for kvaliteten af dit slutprodukt. Vi vil altid tale for, at du får den absolut bedst mulige løsning.

Vi har øje for det, der virker.

To personer snakker om forskellige papirkvaliteter

Fra konceptudvikling til færdiggørelse af din tryksag, 
sætter vi vores fokus på at skabe materialer, 
der forbedrer din salgsproces og imponerer dine kunder.


Fortæl os, hvad du har brug for - og hvis ikke du ved det, så fortæl os dine mål, 
og lad vores eksperter komme med anbefalinger.

Er bæredygtighed vigtig for dig?

Bæredygtighed er vigtig for os. Som det fremgår af vores miljøpolitik, tager vi vores ansvar seriøst og arbejder aktivt og løbende med tiltag, der bidrager til at vi imødekommer udvalgte FNs verdensmål.

I den forbindelse, vil vi også gerne hjælpe vores kunder med at træffe miljørigtige valg. Vi tilbyder både Svanemærket og FSC®-certificeret papir og vi miljømærker dine tryksager helt uden beregning - alt du skal gøre, er at sige til. På den måde kan du signalere overfor dine kunder, at du også tager ansvar.

Vi kan for eksempel rådgive dig i forhold til hvilke papirkvaliteter, der har den mindste miljøpåvirkning, eller hvilke materialer du kan bruge til din storformat produktion, så det kan genanvendes.

Ved at bruge Climate Calc, kan vi desuden beregne et CO2 aftryk for netop din tryksag. Så kan du overveje, om du gerne vil kompensere for det - det kan vi nemlig også hjælpe dig med.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi har en biolog i huset, der styrer vores bæredygtighedsrejse og er klar til at hjælpe. Har hun ikke et svar med det samme, så vil hun dykke ned i al mulig forskning, indtil hun finder ét.

Videndeling, quick guides og inspirationsrum

Vi har et showroom, hvor du kan finde inspiration i et væld af tidligere produktioner. Vi deler også vores viden i form af artikler samt vores informative quick guides, der er tilgængelige online.

Vores quick guides er ikke kun en fordel for dig. Det er også vigtigt for os, at du får nyttig viden, så du f.eks. kan levere en trykfil til os uden fejl og mangler. På den måde sparer alle parter ressourcer.

Lige fra du får den første idé, til du står med det færdige resultat i hænderne, har vi professionelle fagfolk til at løse alle opgaver – du kan trygt lægge hele dit projekt i hænderne på Ecograf.

Har du brug for hjælp?

Book et gratis, uforpligtende møde med Ole

- vi giver en god kop kaffe!

Ring til Ole på 30 56 30 56Skriv til Ole på ols@ecograf.dk
envelopemagnifiercrosschevron-downplus-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram