Ekspert rådgivning

Sammen skaber vi design og tryksager,
der forbedrer din salgsproces og imponerer dine kunder

Sparring og rådgivning med erfarne fagfolk er nøglen til et godt resultat

Hos Ecograf møder du altid fagfolk, der har en alsidig viden om det, de beskæftiger sig med. Vi lægger vægt på god tilgængelighed, og det er vores ønske at vores faglige viden bliver til reel og brugbar rådgivning for dig.

Vi har desuden en politik om, at vi siger tingene ligeud, hvis vi ved, det kan have betydning for kvaliteten af din slutprodukt. Vi vil altid tale for, at du får den absolut bedst mulige løsning.

Vi har øje for det, der virker

Fra konceptudvikling til færdiggørelse af din tryksag, 
sætter vi vores fokus på at skabe materialer, 
der forbedrer din salgsproces og imponerer dine kunder.


Fortæl os, hvad du har brug for - og hvis ikke du ved det, så fortæl os dine mål, 
og lad vores eksperter komme med anbefalinger.

Er bæredygtighed vigtig for dig?

Bæredygtighed er vigtigt for os. Som det fremgår af vores miljøpolitik, tager vi vores ansvar seriøst og arbejder aktivt og løbende med tiltag, der bidrager til udvalgte FN’s verdensmål.

I den forbindelse, vil vi også gerne hjælpe vores kunder med at træffe miljørigtige valg. Vi tilbyder både Svanemærket og FSC®-certificeret papir og vi miljømærker dine tryksager helt uden beregning - alt du skal gøre, er at sige til. På den måde kan du signalere for dine kunder, at du også tager ansvar.

Vi kan rådgive dig for eksempel i forhold til hvilke papirkvaliteter har det mindste miljøpåvirkning, eller hvilke materialer du kan bruge til din storformat, så det kan genanvendes.

Ved at bruge Climate Calc, kan vi desuden beregne en CO2 aftryk for netop din tryksag. Så kan du overveje, om du gerne vil sørge for at kompensere for det.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontake os. Vi har en biolog i huset, der styrer vores bæredygtighedsrejse og er klar til at hjælpe. Har hun ikke et svar med det samme, så vil hun dykke ned i alt mulige forskning, indtil hun finder ét.

Videndeling, quick guides og inspirationsrum

Vi har en showroom, hvor du kan finde inspiration i et væld af tidligere produktioner. Vi deler også vores viden i form af artikler samt vores informative quick guides, der er tilgængelige online.

Vores quick guides er ikke kun en fordel for dig. Det er også vigtigt for os, at du får nyttig viden, så du f.eks. kan levere en trykfil til os uden fejl og mangler. På den måde sparer alle parter ressourcer.

Lige fra du får den første idé, til du står med det færdige resultat i hænderne, har vi professionelle fagfolk til at løse alle opgaver – du kan trygt lægge hele dit projekt i hænderne på Ecograf.

envelopemagnifiercrosschevron-downplus-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram