Konceptudvikling

Vi omdanner dine idéer til designs og produkter, der afspejler dit brands personlighed

Vidste du, at du ikke behøver at have en helt færdig idé før du tager fat i Ecograf? 

Vi elsker faktisk at udvikle koncepter i fællesskab med vores kunder.

En idé- eller konceptudviklingsproces er til for at løse en konkret opgave, f.eks. “hvordan lancerer vi vores nyeste produkt?”. Et let og åbent spørgsmål er godt til at sætte den kreative proces i gang. Vi starter bredt, men efterhånden bliver udviklingen mere og mere målrettet og præcis.

Vi har specialister, der kan sætte sig ind i din virksomhed, dit brand og dine målgrupper og hjælpe dig med at finde den bedste måde at synliggøre din virksomhed og bringe dit budskab frem. Det gælder i forhold til design og visuel identitet, men også, når man skal finde de rigtige billeder og materialer til at fange dine kunders opmærksomhed.

Vi lytter aktivt og opmærksomt til dine ønsker og stiller vigtige spørgsmål. Det fører til en fælles brainstorming, hvor vi omdanner dine idéer til designs og tryksager, der afspejler dit brands personlighed. Har du ikke et defineret brand med etablerede guidelines, så hjælper vi også gerne med det.

Hvordan kan et bestemt design understøtte din virksomheds mission og strategi?
Hvad tager sig bedst ud i forhold til forskellige publikationer og budskaber?
Hvilken papirkvalitet eller efterbehandling skal du vælge til netop din tryksag? 

Vi hjælper dig med dét, og meget mere.

Hvorfor vælge Ecograf, allerede fra idéudviklingsfasen?

  • Vi skaber success for dig og din virksomhed med kommunikation og design, der underbygger dit brand og løfter dit budskab.
  • Alle vores specialister er samlet under et tag, og laver løbende kvalitetssikring gennem smidig intern dialog i alle faser af produktionen.
  • Vores kreative øje, forretningsforståelse og viden omkring design, markedsføring og ikke mindst tryksager gør os til en alsidig samarbejdspartner til både din fysiske (trykte) og digitale kommunikation.

Hos Ecograf mener vi, at æstetik skal gå hånd i hånd med et gennemtænkt design, der skaber effekt og resultater, f.eks. øget brandkendskab eller købelyst. Vil du høre mere om vores tilgang til idéudvikling, tøv ikke med at ringe til Mette på +45 60 47 20 66

Vil du vide mere? 

Book et gratis, uforpligtende møde med en grafisk rådgiver

- vi giver en god kop kaffe!

Ring til 70 25 77 88Skriv til kontakt@ecograf.dk
envelopemagnifiercrosschevron-downplus-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram