Grafisk design

Få hjælp til opsætning i den udstrækning, du har brug for

Skal vi lave opsætningen for dig?

Vores grafikere har mange års erfaring fra trykbranchen og som in-house grafikere, så de har erfaringer fra begge sider af bordet. Derfor er vi hurtige til at fange, hvad det er, du har brug for. Sammen finder I ud af, præcis hvordan din tryksag skal se ud. Og du bliver guidet igennem, fra idé til du står med den færdige tryksag i hænderne, for tillid og dialog er vigtig for os.

Har du et magasin, der skal udgives flere gange årligt?
Skal du have styr på din virksomheds branding, men ved du ikke, hvor du skal starte henne?
Måske tager du på messe og har brug for markedsføringsmaterialer?

Hos Ecograf kan du trygt få hele din tryksagsproduktion samlet under ét tag.

Udforsk dine muligheder ved at trykke på billederne nedenunder, og tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller brug for rådgivning fra erfarne fageksperter.

eksempler på tryksager til hair cosmetic

Inhouse grafikere der kender dit brand

Nogle vælger selv at stå for opsætningen af deres tryksager. Andre vælger at outsource det grafiske arbejde.

Hos Ecograf har vi vores egne grafikere ansat, fordi vi har erfaret, at det kan være en stor fordel for vores kunder, at have alle processer samlet under ét tag.

Vores in-house grafikere er også en stor del af vores kvalitetssikring. De tjekker alle trykfiler for fejl og mangler og tager altid kontakt til dig, hvis der er noget, der ikke er, som det skal være.

"Vi har nu fået det første blad trykt og er ved opsætning af det andet. For det første er der en UTROLIG velvilje omkring ønskerne om opsætning og mange nye gode idéer.

Og for det andet er trykning og papir fuldstændig som før [tidligere leverandør], så vi er MEGET tilfredse og glæder os til fortsat samarbejde med Ecograf."
Svend Erik Hansen
Redaktør af Dansk Orchide Klubs blad 'orkideer'

Vil du vide mere? 

Book et gratis, uforpligtende møde med en grafisk rådgiver

- vi giver en god kop kaffe!

Ring til 70 25 77 88Skriv til kontakt@ecograf.dk
envelopemagnifiercrosschevron-downplus-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram