Grafisk design

Få hjælp til opsætning i den udstrækning, du har brug for

Skal vi lave opsætningen for dig?

Vores grafikere har mange års erfaring fra trykbranchen og som in-house grafiker, så der er erfaringer fra begge sider af bordet. Derfor er vi hurtige til at fange, hvad det er, du har brug for. Sammen finder I ud af, præcis hvordan din tryksag skal se ud. Og du bliver guidet igennem, fra idé til du står med den færdige tryksag i hænderne, for tillid og dialog er vigtigt for os.

Har du et magasin, der skal udgives flere gange årligt?
Skal du have styr på din virksomheds branding, men ved du ikke, hvor du skal starte henne?
Måske tager du på messe og har brug for markedsføringsmaterialer?

Hos Ecograf kan du trygt få hele din tryksagsproduktion samlet under ét tag.

Udforsk dine muligheder ved at trykke på billederne nedenunder, og tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller brug for rådgivning fra erfarne fageksperter.

eksempler på tryksager til hair cosmetic

Inhouse grafikere der kender dit brand

Nogle vælger selv at stå for opsætningen af deres tryksager. Andre vælger at outsource det grafiske arbejde. Hos Ecograf har vi vores egne grafikere ansat, fordi vi har erfaret, at det kan være en stor fordel for vores kunder, at have alle processer samlet under ét tag.

Vores in-house grafikere er også en stor del af vores kvalitetssikring. De tjekker alle trykfiler for fejl og mangler og tager altid kontakt til dig, hvis der er noget, der ikke er, som det skal være.

Vil du vide mere? 

Book et gratis, uforpligtende møde med Mette

- vi giver en god kop kaffe!

Ring til Mette på 60 47 20 66 Skriv til Mette på mad@ecograf.dk
envelopemagnifiercrosschevron-downplus-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram