Grafisk design

Hos Ecograf får du hjælp til opsætning af dine tryksager
i den udstrækning, du har brug for

Skal vi lave opsætningen for dig?

Vores grafikere har mange års erfaring fra trykbranchen og som in-house grafiker, så der er erfaringer fra begge sider af bordet. Derfor er vi hurtige til at fange, hvad det er, du har brug for. Sammen finder I ud af, præcis hvordan din tryksag skal se ud. Og du bliver guidet igennem, fra idé til du står med den færdige tryksag i hænderne, for tillid og dialog er vigtige for os.

Har du et magasin, der skal udgives flere gange årligt?
Skal du have styr på din virksomheds branding, og ved ikke, hvor du skal starte hen?
Måske tager du på messe og har brug for markedsføringsmaterialer?

Hos Ecograf kan du trygt få hele din tryksagsproduktion samlet under ét tag.

Tryk på billederne nedenunder for at udforske de forskellige muligheder, og tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller brug for rådgivning fra erfarne fageksperter.

Inhouse grafikere der kender dit brand

Nogle vælger selv at stå for opsætningen af deres tryksager. Andre vælger at outsource det grafiske arbejde. Hos Ecograf har vi vores egne grafikere ansat, fordi vi har erfaret, at det kan være en stor fordel for vores kunder, at have alle processer samlet under ét tag.

Vores in-house grafikere er også en stor del af vores kvalitetssikring. De tjekker alle trykfiler for fejl og mangler og tager altid kontakt med dig, hvis der er noget, der ikke er, som det skal være.

envelopemagnifiercrosschevron-downplus-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram