Om os

Det handler om tillid: vær tryg i trykken

Når du besøger os i Aarhus, møder du fagfolk med mange års erfaring og en høj grad af ekspertise.

Vi går meget op i tryksager - det er ingen hemmelighed. 
For os er det ikke kun business, men også passion. 
Af den grund er alle vores medarbejdere faglærte og erfarne inden for deres felt - og vores elever arbejder altid tæt med en ekspert.

Vores maskiner kører heller ikke døgnet rund, for vi gerne vil have alle vores specialister til stedet, imens vi producerer. Sådan kan vi bedst holde øje med din tryksag og dens kvalitet.

Vi rådgiver dig gerne om alt, der kan gøre dig klogere om din tryksag. Findes der alternative muligheder, viser vi gerne vejen. Mener vi, din tryksag kunne forbedres, så får du det også at vide.
Faglighed. Teknologi. Menneskelighed. 
Sådan skaber vi de bedste resultater.
printing press bærdygtig

Vores mission:

Vi vil gøre det trygt og enkelt for dig at tage hensyn for miljøet i din grafiske kommunikation.

Respekt er Ecografs kerneværdi

Respekt overfor hinanden

 - både vores kunder, kollegaer og samarbejdspartner.

Respekt for håndværket

– vi laver ikke noget, der ikke er i orden.

Respekt for miljøet

og Jordens ressourcer.

Respekt for forretningen

– vi tager vores ansvar seriøst og respekterer Ecograf som virksomhed.

Vi er meget mere end et digitalt trykkeri.

Vi er din troværdige grafiske partner, der kan hjælpe dig allerede fra idéudviklingsfasen. 
Med kreativitet, faglig rådgivning  og ikke mindst godt håndværk, udvikler vi værdiskabende design og tryksager.

Hele holdet hos Ecograf

Flemming Jensen

Flemming er Ecografs administrerende direktør og indehaver, og han har virkelig noget på hjerte, når det gælder tryksager. Taler du med Flemming, kan du i høj grad forvente nørderi omkring papirkvaliteter, udstyr og specialeffekter - samt en far-joke eller to.

fmj@ecograf.dk

+45 70 25 77 88

Ole Trap Nielsen

Ole er en af indehaverne og vores ”Grand Old Man”. Oles far startede i 1951 trykkeriet Codex Tryk. I start firserne trådte Ole selv ind i trykkeriet og det gjorde hans bror, Erik, også. Erik gik på pension i 2018. I dag beskæftiger Ole sig mest med indkøb, lager, færdiggørelse samt rådgivning af enkelte kunder, der går helt tilbage til Codex tiden.

otn@ecograf.dk

+45 30 73 45 57

Jacob Thomasen

Jacob er én af vores grafiske kunderådgivere og en del af vores salgsteam. Han er desuden en erfaren mediegrafiker, så der er nærmest ikke et spørgsmål, han ikke kan svare på! Er Jacob ikke på arbejde, kan han findes ude på vandet i sin lille sejlbåd, med fiskestang og kaptajnskasket.

jat@ecograf.dk

+45 30 73 45 59

Ole Schmidt

Ole er én af Ecografs grafiske kunderådgivere samt en del af vores salgsteam. Får du fat i ham, vil du hurtigt opleve hans evne til at bygge nærværende relationer, menneske til menneske. Med mere en 40 år i den grafiske branche, er han både lidt old-school og en god og dygtig samarbejdspartner!

ols@ecograf.dk

+45 30 56 30 56

Mette Signe Danielsen

Mette er ordrestyrer og grafiker, og så står hun for Ecografs prepress og for oplæring af Mathias. Hvis det brænder på i storformat, så træder hun også til og hjælper der. Hendes brede erfaring gør Mette til en god sparringspartner og hun har altid et smil på læben - også kl 8 om morgenen!

mad@ecograf.dk

+45 60 47 20 66

Mathias Kondrup

Mathias er vores mediegrafiker elev og udfører mangeartede opgaver fra grafiske opsætninger til billedtagning eller storformat. Han er en ildsjæl, der aldrig siger nej til en udfordring - og allerede fra dag to føltes det som om, at han havde været her i et år!

mbk@ecograf.dk

+45 40 38 67 88

Dorte Bøgh Kaa

Det er højst sandsynligt Dorte du får fat i, hvis du ringer til os på hovednummeret, for hun er nemlig ansvarlig for Ecografs bogholderi og administration. Har vi praktiske spørgsmål til f.eks. vores lønsedler, så er det Dorte vi leder efter. Og så er det også hende, vi kæmper for at sidde ved siden af til julefrokosten.

dbk@ecograf.dk

+45 70 25 77 88

Jan Jensen

Jan er Ecografs meget erfarne bogbinder. Der er ikke noget der ryger gennem hans hænder, uden at det bliver kvalitetstjekket en sidste gang inden pakning og forsendelse. Han styrer vores daglige produktionsmøder med sikker hånd og har han fri, så snører han ofte løbeskoene eller rejser med familien til Thailand.

kontakt@ecograf.dk

+45 70 25 77 88

Thue Pedersen

Thue er vores grafiske trykker, og han er så god til det, at man næsten skulle tro, han kan snakke med maskinerne. Heldigvis er han i gang med at oplære Charlotte i printernes sprog - så kan vi alle stoppe med at ryste, hver gang han tager på ferie!

produktion@ecograf.dk

+45 70 25 77 88

Charlotte Pedersen

Charlotte er vores altid smilende grafisk trykker elev. Hun elsker at være kreativ, og får glæde af at følge hele processen fra computerskærmen til den håndgribelige tryksag. Hun snakker næsten lige så meget, som printerne kører, og er altid klar til en online kamp på Switch’en.

produktion@ecograf.dk

+45 70 25 77 88

Alexander Videbæk Glob

Alexander er én af vores grafisk trykker elever, dog han er næsten færdig med uddannelsen. Hos os arbejder han mest med storformat. Alexander er altid klar med en god historie til frokostpausen, og bruger det meste af sin fritid på at gøre sig klar til at blive far.

produktion@ecograf.dk

+45 70 25 77 88

Janni Møller Dyg

Janni er en rutineret blæksprutte, inden for bogbind, færdiggørelse og forsendelse af tryksager. Ligesom flere af de andre, har hun været i trykbranchen i rigtig mange år - faktisk over 40. Er vi til fest, så er Janni altid med på lidt sjov, fra en god leg til udklædning og teater.

kontakt@ecograf.dk

+45 70 25 77 88

Natalia E.L. Madsen, ph.d.

Natalia arbejder primært med Ecografs digitale kommunikation og bæredygtig udvikling. Hun udfordrer teamet ved at stille flere spørgsmål end et treårigt barn, og får tusindvis af idéer, der spænder bredt fra en smule dumme til helt geniale. Hun elsker en god kop te og smørcroissanter.

nlm@ecograf.dk

+45 30 50 45 53

Julius César Peralta Hedin

Julius har forskellige opgaver inden for Ecografs digitale markedsføring og forretningsudvikling. Til dagligt nyder han at dykke ind i programmering eller analyser med en kold cola ved sin side. Og vi andre nyder så, når panten fra hans mange colaer bliver til kage fra bageren.

jcp@ecograf.dk

+45 50 75 83 33

enveloperocketbriefcaseearthsmilemagnifiercrosschevron-downcheckmark-circleplus-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram