Om os

Det handler om tillid: vær tryg i trykken

At tage hensyn til miljøet i din grafiske produktion burde ikke være svært, eller koste en formue.

Det mener vi, i hvert fald.

Vi går meget op i tryksager - det er ingen hemmelighed. 
For os er det ikke kun business, men også en passion, som vi har dyrket i rigtig mange år.

Af den grund er alle vores medarbejdere faglærte og erfarne inden for deres felt - og vores elever arbejder altid tæt med en ekspert.

Hos os kører maskinerne ikke døgnet rundt, selv om, der ville være penge i det. Det er vigtigere for os, at have alle vores eksperter til stedet, imens vi producerer. Sådan kan vi bedst holde øje med din tryksag og dens kvalitet.

Desuden rådgiver vi dig gerne om alt, der kan gøre dig klogere om din tryksag. Findes der alternative muligheder, viser vi gerne vejen. Er bæredygtighed vigtig for dig? Så hjælper vi dig gerne med at træffe informerede beslutninger, der skåner miljøet. 

Faglighed. Teknologi. Menneskelighed. 
Sådan skaber vi de bedste resultater.

Kunne du tænke dig, at samarbejde med os? Ring til 70 25 77 88

og book en uforpligtende samtale med en af vores grafiske rådgivere.

Oh husk!

Vi er din grafiske samarbejdspartner fra start til slut
- allerede fra idéudviklingsfasen!

Vores kerneværdi er Respekt

Respekt overfor hinanden

Vi anerkender hinandens værd og bidrager til at skabe en god, tryg og rummelig arbejdsplads for alle.
Vi viser også respekt overfor vores kunder og samarbejdspartnere,
deres tid og behov.

Respekt for håndværket

Mange af vores medarbejdere har været i branchen i 30 eller 40 år, og det gør, at de har stor respekt for deres håndværk og deres fag.
Vi laver derfor ikke noget,
der ikke er i orden.

Respekt for miljøet

Vi forstår, at Jordens ressourcer er begrænset, og vi sætter fokus på at minimere vores forbrug og spild.
Vi vil også hjælpe vores kunder med at træffe informerede beslutninger, der tager hensyn til miljøet.

Respekt for forretningen

Hos Ecograf udfører vi vores arbejde med stolthed, integritet og ansvarlighed. Ved at lægge vægt på professionalisme og lære af vores erfaringer og fejl, respekterer vi Ecograf som virksomhed.

Hele holdet hos Ecograf

Flemming Jensen

Flemming er Ecografs administrerende direktør og indehaver, og han har virkelig noget på hjerte, når det gælder tryksager. Taler du med Flemming, kan du i høj grad forvente nørderi omkring papirkvaliteter, udstyr og specialeffekter - samt en far-joke eller to.

fmj@ecograf.dk

+45 70 25 77 88

Ole Trap Nielsen

Ole er en af indehaverne og vores ”Grand Old Man”. Oles far startede i 1951 trykkeriet Codex Tryk. I start firserne trådte Ole selv ind i trykkeriet og det gjorde hans bror, Erik, også. Erik gik på pension i 2018. I dag beskæftiger Ole sig mest med indkøb, lager, færdiggørelse samt rådgivning af enkelte kunder, der går helt tilbage til Codex tiden.

otn@ecograf.dk

+45 30 73 45 57

Jacob Thomasen

Jacob er én af vores grafiske kunderådgivere og en del af vores salgsteam. Han er desuden en erfaren mediegrafiker, så der er nærmest ikke et spørgsmål, han ikke kan svare på! Er Jacob ikke på arbejde, kan han findes ude på vandet i sin lille sejlbåd, med fiskestang og kaptajnskasket.

jat@ecograf.dk

+45 30 73 45 59

Ole Schmidt

Ole er én af Ecografs grafiske kunderådgivere samt en del af vores salgsteam. Får du fat i ham, vil du hurtigt opleve hans evne til at bygge nærværende relationer, menneske til menneske. Med mere en 40 år i den grafiske branche, er han både lidt old-school og en god og dygtig samarbejdspartner!

ols@ecograf.dk

+45 30 56 30 56

Kim Nielsen

Kim arbejder primært med ordrehåndtering og -styring. Han har stor erfaring fra trykbranchen og har bl.a. haft egen virksomhed - dine ordrer er derfor i gode hænder hos ham. Er han ikke på arbejde, kan du sandsynligvis finde ham med en golfkølle i hænderne. 

kin@ecograf.dk

+45 40 38 67 88

Mette Signe Danielsen

Mette er grafisk designer, og så står hun for Ecografs prepress og for oplæring af Christina. Hvis det brænder på i storformat, så træder hun også til og hjælper der. Hendes brede erfaring gør Mette til en god sparringspartner og hun har altid et smil på læben - også kl 8 om morgenen!

mad@ecograf.dk

+45 60 47 20 66

Christina Moos

Christina er vores mediegrafikerelev. Under Mettes vejledning kaster hun sig ud i alverdens opgaver - intet er for stort eller småt! Med gåpåmod og en god humoristisk sans, er hun faldet godt til helt fra starten. 

chm@ecograf.dk

+45 70 25 77 88

Rita Bagdonaviciene

Rita er vores nyeste grafiske designer og konceptudvikler. Hun er en kreativ og nysgerrig idéudvikler med erfaring inden for design fra både den trykte og den digitale verden, især inden for markedsføring og branding. Derudover er Rita en passioneret danser og volleyballspiller i sin fritid.  

rib@ecograf.dk

+45 70 25 77 88

Dorte Bøgh Kaa

Det er højst sandsynligt Dorte du får fat i, hvis du ringer til os på hovednummeret, for hun er nemlig ansvarlig for Ecografs bogholderi og administration. Har vi praktiske spørgsmål til f.eks. vores lønsedler, så er det Dorte vi leder efter. Og så er det også hende, vi kæmper for at sidde ved siden af til julefrokosten.

dbk@ecograf.dk

+45 70 25 77 88

Jan Jensen

Jan er Ecografs meget erfarne bogbinder. Der er ikke noget der ryger gennem hans hænder, uden at det bliver kvalitetstjekket en sidste gang inden pakning og forsendelse. Han styrer vores daglige produktionsmøder med sikker hånd og har han fri, så snører han ofte løbeskoene.

kontakt@ecograf.dk

+45 70 25 77 88

Thue Pedersen

Thue er vores erfarne grafiske trykker, og herren i trykafdelingen. Efter mere end 10 år i trykverdenen er han faktisk så god til det, at man næsten skulle tro, han kan snakke med maskinerne - og at de hører efter! Gamer om vinteren og motorcyklist om sommeren, siger han aldrig nej til et stykke studenterbrød.

produktion@ecograf.dk

+45 70 25 77 88

Max S. Jørgensen

Max er grafisk trykker, med en særlig baggrund inden for kvalitet og produktionsoptimering. Uanset om han er ude i produktionen eller træner fodbold er hans engagement og hjælpsomhed ret smittende – og det er vi alle rigtig glade for. 

produktion@ecograf.dk

+45 70 25 77 88

Natalia E.L. Madsen, ph.d.

Natalia arbejder primært med Ecografs bæredygtige udvikling og kommunikation. Hun stiller flere spørgsmål end et treårigt barn, og får tusindvis af idéer (hvoraf nogle er geniale). Natalia elsker smørcroissanter men hader at snakke i telefon, så skriv en e-mail i stedet, hvis du kan!

nlm@ecograf.dk

+45 70 25 77 88

Mathias Vibe

Mathias er uddannet ingeniør, og har en række opgaver tilknyttet Ecografs forretningsudvikling. Heldigvis tager han også IT-hatten på en gang i mellem - det er nemlig noget, som de mindre IT-begavede (alle os andre) er virkelig glade for.

mav@ecograf.dk

+45 70 25 77 88

envelopebriefcaseearthsmilemagnifiercrosschevron-downcheckmark-circleplus-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram