Levering og distribution

Vi leverer den aftalte kvalitet, til den aftalte tid, 
på det aftalte sted

Vi pakker og sender dine tryksager direkte til dine kunder, dit eventsted, din svigermor…
you name it!

Deadline og kort leveringstid

Hos Ecograf bliver vi tit rost for vores fleksibilitet. For vi strækker os langt for at efterkomme ønsket om ændringer og kort leveringstid i produktionen.

Hastværk er ikke lastværk hos os - vi sikrer kvaliteten, selvom der er et tidspres.

Når det er sagt, kan vi selvfølgelig godt lide, at have god tid til opgaven. Vi vil gerne have tid til at gå ned i de mindste detaljer og sikre os, at kvaliteten af din tryksag matcher dine forventninger. Er det oplagt at ændre på papirkvaliteter eller format, så vil vi gerne have tid til at tage en snak med dig om dette.

Ikke desto mindre, er din deadline meget stram og har du brug for handling og levering nu, så er vi altid parate til at opfylde dit ønske.

Levering til tiden – og til flere forskellige adresser

Hos Ecograf, bruger vi variabelt data til forskellige formål, bl.a. til at nemt håndtere mange forskellige modtagere og adresser.

Det betyder, vi kan stå for distribution af dine tryksager til flere grupper og adresser direkte fra vores hus, uden at du skal gøre andet end sige til.

Indpakning og forsendelse

Hos Ecograf har vi dyb respekt for vores håndværk og ved, at det har stor værdi for dig, at din tryksag er pakket forsvarligt ind. Derfor sørger vores faglærte medarbejdere for en ordentlig indpakning af alle tryksager, så de ikke beskadiges eller bliver snavset under transporten.

Derudover vælger vi de bedste samarbejdspartnere, når vi skal sikre, at din tryksag kommer intakt frem. Vi følger nemlig din produktion helt til dørs. Vi tilstræber altid på alle måder at vise rettidig omhu og at være ansvarlige, så din tryksag i den sidste ende kommer frem i tide og i komplet stand.

envelopemagnifiercrosschevron-downplus-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram