Zoulmade

Topkvalitet

For et bureau som Zoulmade er det essentielt, at vores trykte materialer er i topkvalitet. Vi lægger vægt på nøjagtig farvegengivelse og unikke papirkvaliteter, der underbygger vores grafiske designs på bedste vis. Hos Ecograf får vi den personlige rådgivning og effektive service, der giver de resultater, som vi ønsker.

Kreativt samarbejde fra start til slut

I vores samarbejde med Ecograf afleverer vi vores trykklare materiale til dem. Idet vi er et bureau, står vi selv for al grafisk tilrettelægning og design. Ecograf skal derfor udelukkende tage stilling til, hvordan vores tryksager skal produceres, samt rådgivning om hvilke papirkvaliteter der egner sig bedst til de forskellige tryksager, f.eks. kataloger, lookbooks og hæfter.
Én af de største fordele ved at samarbejde med Ecograf er deres evne til at tænke kreativt med vores kundekreds i fokus. Vi sætter stor pris på eksklusive produkter, og her har vores trykkeri altid gode ideer. Derudover oplever vi økonomiske fordele ved at få trykt i små oplag over flere gange. Det giver os bl.a. mulighed for at opdage og rette evt. fejl samt løbende lave ændringer i materialet.

Flere cases

envelopemagnifiercrosschevron-downplus-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram