Gitte Schou Hansen

kreative håndarbejdsbøger

Som udgiver og forfatter af kreative håndarbejdsbøger har jeg hos Ecograf fundet et trykkeri, der tænker både kreativt og praktisk. Ecograf kan sætte sig ind i mine læseres behov og er i stand til at komme med brugbar rådgivning til optimering af f.eks. formater og papirkvalitet.

Fordele ved at få trykt bøger hos Ecograf

Ecograf har stor erfaring med digitaltryk af bøger i mindre oplag. Deres ry som et driftsikkert trykkeri med flair for trykning af bøger i høj kvalitet til overskuelige priser fik mig til at henvende mig til dem med manuskriptet til bogen Jul med nisseklip, som blev udgivet til min fulde tilfredshed og trykt i flere oplag.
Vores samarbejde forløb på den måde, at vi tog en snak om valg af papirkvalitet ud fra mine trykklare filer. Med bogen Jul med nisseklip tog vi bl.a. højde for, at bogen er en ”brugsbog” som kræver, at den er nem at have liggende opslået, så læseren kan tegne eller fotokopiere skabelonerne, de skal klippe efter. Vi fandt derfor frem til, at det skulle være en garnhæftet hardcover bog, der tåler gentagen brug, også på biblioteker og undervisningsinstitutioner, og jeg følte, at mine bogproduktion var i trygge hænder hos Ecograf. Inden jeg besluttede mig for papirkvaliteten til min bog, sendte Ecograf papirprøver til mig, så jeg kunne opleve forskellen og tage et kvalificeret valg. Jeg fik lavet et prøvetryk på samme maskine, som det endelige oplag blev trykt på, og fik derfor en præcis oplevelse af det endelige resultat.
Kontakt Ecograf, hvis du overvejer at få trykt en bog.

Flere cases

envelopemagnifiercrosschevron-downplus-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram