Hair Cosmetic

"Hos Ecograf føler vi os i sikre hænder
med deres kreativ og professionel rådgivning"

Hos Hair Cosmetic har vi lagt vores grafiske arbejde i hænderne på Ecograf.

Vi nyder godt af et tæt samarbejde med Ecografs faste grafiker Mette. Mette bruger sit kendskab til vores forretning til effektivt at skabe kreative løsninger, som formidler vores budskaber og fanger vores målgruppe på ønsket vis.

At have mulighed for at samarbejde direkte med deres fast grafiker, uden at skulle igennem et ekstra led, tiltalte os, da vi besluttede at bruge Ecograf – et valg vi ikke har fortrudt. Hele processen fra idé til slutprodukt foregår med direkte kommunikation mellem os og Mette, så opsætning og tryk af vores salgsmateriale foregår effektivt og flydende.

Hvem skal lave opsætningen?

Nogle vælger selv at stå for opsætningen af deres tryksager.
Andre vælger at outsource det grafiske arbejde til et bureau eller freelancer.
Vi har erfaret, at det skaber værdi for vores kunder, at have alle processer samlet under ét tag.

Direkte kommunikation med grafikeren

Når vi har nyt salgsmateriale, ringer vi til Mette, og giver hende et oplæg med vores ønsker. Herefter kan vi fortsætte med egne daglige arbejdsopgaver. Mette tager sig af oprettelsen af ordrer, opsætning af materialet, samt korrekturgange og klargøring til tryk, så materialet er klar til afhentning inden for et par dage.

Nogle af de producenter som vi repræsenterer har egne designguides, der skal overholdes, hvilket Ecograf naturligvis også tager højde for.

Samarbejdet med Ecograf har betydet en smidigere proces ift. beslutninger om oplag, valg af materiale osv. Vi sparer derfor både tid og ressourcer.

vi hjælper dig med layout og opsætning af dine tryksager

Vores grafiker kender vores brand

En af de største fordele ved samarbejdet med Ecograf er, at deres grafiker kender vores og vores producenters brands. Vi føler os i sikre hænder hos Mette, da hun er med hele vejen, og kender os og vores målgruppe. Hun har styr på sagerne, og alle detaljer sidder lige i skabet hver gang. Efterhånden kan en telefonsamtale afsluttes med ”Det samme som sidst”. Der er altid styr på hvilket udtryk og hvilket papir, vi ønsker.

Ecograf er et alsidigt trykkeri, som producerer mange forskellige tryksager for os. Vi har bl.a. fået leveret visitkort, produktkort, kampagnefoldere, profilbrochure, kataloger og plakater. Det betyder, at der er en rød tråd og konsekvent stil i samtlige salgsmaterialer fra Hair Cosmetic, hvilket er med til at skabe troværdighed hos vores kunder.

Kreativ og professionel rådgivning

Ecograf er altid klar med professionel rådgivning der sikrer os de bedste resultater. De har bl.a. vejledt os til at have to versioner af vores profilbrochure; én til kunderne og én til vores sælgere, fordi sælgerversionen med fordel kunne produceres i ekstra holdbare materialer og i et design, der gør det muligt at indsætte nye produktark, efterhånden som vores produktsortiment ændrer sig. På den måde rådgiver Ecograf til smarte løsninger, der både kommer budget og kunder til gode. De kommer også med kreative forslag til grafisk design, som kan få budskaberne tydeligere frem. Vi kan kort sagt roligt anbefale Ecograf som samarbejdspartner.

Ønsker du en oplevelse som Hair Cosmetic?

Book et gratis, uforpligtende møde med Mette

- vi giver en god kop kaffe!

Ring til Mette på 60 47 20 66 Skriv til Mette på mad@ecograf.dk
envelopemagnifiercrosschevron-downplus-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram