Design og layout (opsætning)

Din chance for et godt og mindeværdigt første indtryk

Understøt dit budskab med strategisk design,
der hjælper dig med at komme i mål.

Vi lever i en tid, hvor online platforme og skabeloner gør det er nemt for alle at lave deres egne designs og skabe noget, der ser godt ud. Men vidste du, at et godt design skal være både kreativt, æstetisk og strategisk

Det handler ikke kun om at lave noget anderledes, der ser godt ud, men også om at tage strategiske beslutninger undervejs. På den måde har tryksagen den ønskede effekt hos modtageren.

Opsætning, design, branding, profilering…
hos Ecograf får du hjælp i den udstrækning, du har brug for.

Vil du lære (næsten) alt, du skal vide, om farver ift. tryksager?
Læs vores artikel "Får styr på farverne i din tryksag og undgå uønskede overraskelser"

"Når vi snakker layout refererer vi til opsætning af tekst og billeder i din tryksag eller i dit digitale katalog.

Design har med dit brand at gøre. Det er farver og skrifttyper, men også personlighed og strategisk kommunikation.

Godt design skaber sammenhæng mellem alle dine platforme og materialer, så dine kunder kan genkende dig såvel på tryk som i den digitale verden"
Flemming Jensen
Kunderådgiver hos Ecograf

Derfor er det en god idé
at lade os layoute dine tryksager:

  • Du skal kun henvende dig til én person om alle dele af din tryksagsproduktion. Du behøver derfor ikke at skulle sikre dig, at beskederne når hele vejen rundt og stadig indeholder alle detaljer i sidste led. Du sparer både tid og hovedpiner.

  • Vores grafikere sidder under samme tag som vores trykspecialister. Deres smidige, interne dialog bidrager til vores løbende kvalitetssikring og skaber de bedste resultater for dig.

  • Du bliver sparet for at skulle lave en fejlfri trykoptimeret fil. Ligesom mange andre ting i livet, kan det faktisk være lidt kompliceret, især første gang.

  • Du behøver ikke at bruge din tid og kræfter på at lære om strategisk (visuel) kommunikation. Vi har eksperter, der allerede ved en del.

  • Da der spares tid på mange trin af processen, er det en særlig stor fordel, at arbejde med et all-round grafisk hus som Ecograf, når det skal gå stærkt og der er stramme deadlines at overholde.

    Det hele letter dig for en masse benarbejde og giver dig ro og overskud til i stedet at fokusere på dét, du helst vil bruge din tid på.

Hvad med bæredygtighed?
Kan den tænkes ind i designet?

Det korte svar er JA.

Hos Ecograf handler bæredygtighed om mere end miljømærker, så allerede i design-fasen kan vi hjælpe dig overveje forskellige formater, materialer og efterbehandlinger, der f.eks. kan minimere din tryksags klimaaftryk. 

Læs vores hæfte "Tænk bæredygtigt: Godt for Planeten. Godt for bundlinjen" for inspiration til valg, du kan træffe, når du vil tage hensyn til bæredygtighed i din tryksagsproduktion.

Vi gør designprocessen nem for dig

Vil du lægge dit design og layout i vores erfarne hænder? Vi er klar. 

Vil du i stedet bruge vores grafikere som specialister, der rådgiver dig og hjælper med en specifik udfordring? Intet problem.

Uanset hvad du vælger, får du sparring, rådgivning og vejledning gennem hele processen, for tillid og dialog er vigtig for os. Hvad enten du har et magasin, der skal udgives flere gange årligt, skal have styr på din virksomheds branding, skal på messe eller har brug for markedsføringsmateriale, så kan du trygt ringe til os og få hele din tryksagsproduktion samlet under ét tag.

Husk! Hvordan du vælger at præsentere din virksomhed er lige så vigtigt, som de produkter og ydelser, du tilbyder

 

Branding og profilering

Når du vælger at samle alle dine layout opgaver hos Ecograf, vil du opleve at vores grafikere sørger for at sætte sig grundigt ind i din virksomhedsprofil og overholder alle retningslinjer i en evt. designguide. På den måde er du sikker på, at dit image og din branding får synergi og størst mulig effekt.

Læs om Hair Cosmetic, der er repræsentant på det danske marked for mange eksklusive producenter af hårprodukter. Ecografs grafiker sikrer, at alle krav til og standarder for producenternes branding bliver overholdt og underbygget i Hair Cosmetics eget markedsføringsmateriale.

Vil du vide mere? 

Book et gratis, uforpligtende møde med en grafisk rådgiver

- vi giver en god kop kaffe!

Ring til 70 25 77 88Skriv til kontakt@ecograf.dk
hello world!
envelopemagnifiercrosschevron-downplus-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram