Design og layout (opsætning)

Du får kun en chance for at gøre et godt første indtryk
- lad os hjælpe med det!

Vi fortæller dine historier gennem strategisk design, der hjælper dig med at komme i mål.

Layout refererer til en bestemt opsætning af tekst og billeder i din tryksag eller digital katalog. Design har dog med dit brand at gøre. Det er farver og skrifttyper, men også personlighed og visuel kommunikation. God design skaber sammenhæng blandt alle dine platforme og materialer, så dine kunder kan genkende dig på både tryk og i den digitale verden.

Opsætning, design, branding, profilering… hos Ecograf får du hjælp i den udstrækning, du har brug for.

Hvem skal lave opsætningen?

Nogle vælger selv at stå for opsætningen af deres tryksager.
Andre vælger at outsource det grafiske arbejde til et bureau eller freelancer.
Vi har erfaret, at det skaber værdi for vores kunder, at have alle processer samlet under ét tag.

Der er nemlig flere fordele ved at lade os layoute dine tryksager:

  • Du skal kun henvende dig til én person om alle dele af din tryksagsproduktion. Du behøver derfor ikke at sikre dig, at beskederne når hele vejen rundt og stadig indeholder alle detaljer i sidste led. Du sparer på tid og hovedpiner.
  • Vores grafikere sidder under samme tag som vores trykspecialister. Deres smidig intern dialog bidrager til vores løbende kvalitetssikring og skaber de bedste resultater for dig.
  • Det letter dig for en masse benarbejde og giver dig ro og overskud til at fokusere i stedet på dét, du helst vil bruge din tid på.
  • Du bliver sparet for at skulle lave en fejlfrit trykoptimeret fil. Ligesom mange andre ting i livet, er det faktisk lidt kompliceret, første gang.
  • Da der spares tid på mange trin af processen, er det en særlig stor fordel at din grafiker sidder i huset på dit trykkeri, når det skal gå stærkt og der er stramme deadlines at overholde.

Vil du lægge hele opsætningen i vores hænder helt fra bunden? 
Vi er klar.

Vil du i stedet bruge vores grafikere som specialister, der rådgiver dig og hjælper med en specifik udfordring? Ingen problem.

Uanset hvad du vælger, får du sparring, rådgivning og vejledning gennem hele processen, for tillid og dialog er vigtige for os.

Hvad enten du har et magasin, der skal udgives flere gange årligt, skal have styr på din virksomheds branding, skal på messe eller har brug for markedsføringsmateriale, så kan du trygt ringe til os og få hele din tryksagsproduktion samlet under ét tag.

Husk at, som virksomhed, hvordan du vælger at præsentere dig selv er lige så vigtigt som de produkter og tjenester, du tilbyder.

Branding og profilering

Når du vælger at samle alle dine layout opgaver hos Ecograf, vil du opleve at vores grafikere sørger for at sætte sig grundigt ind i din virksomhedsprofil og overholder alle retningslinjer i evt. designguides. På den måde er du sikker på, at dit image og din branding får synergi og størst mulig effekt.

Læs om Hair Cosmetic, der er repræsentant på det danske marked for mange eksklusive producenter af hårprodukter. Ecografs grafiker sikrer, at alle krav til og standarder for producenternes branding bliver overholdt og underbygget i Hair Cosmetics eget markedsføringsmateriale.

envelopemagnifiercrosschevron-downplus-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram