Løbende kvalitetssikring

Hos Ecograf har vores specialister fokus på kvalitet i alle faser af vores produktion, 
så du får meget mere end en gratis filtjek

Vi strækker os lang for at dine tryksager altid leveres i højeste kvalitet.

For eksempel, bliver dine materialer fejltjekket af erfarne grafikere, inden de sendes til tryk. Vi kan dog ikke 100% garantere, at vi kan altid fange ALLE fejl ved din trykfil - det er der ingen, der kan.

Det er derfor altid dit ansvar, at aflevere en trykoptimeret og fejlfrit trykfil til os.

Sådan arbejder vi med kvalitetssikring i de forskellige faser af din tryksagsproduktion:

Konceptudvikling

Her er kvalitetssikringen baseret på en god og åben dialog. For jo bedre vi kender dig, jo lettere bliver det for os at finde frem til det helt rigtige design, udtryk eller strategi. Vi vægter rådgivning højt og pejler os ind på dine ønsker, visioner og ideer i konkrete eksempler på tryksager, som falder i din smag.

Grafisk design

Når vi modtager dine trykoptimerede PDF filer, kommer de en tur forbi én af vores grafikere, som laver en grundigt kvalitetstjek inden filerne havner i trykken. Grafikeren tjekker format, opløsning, farver og skrifter. Sådan holder vi styr på indhold og omslag og sørger for at filen kan gå så gnidningsløst gennem maskineriet som muligt.

Læs vores quickguide om hvordan du optimerer dine filer til tryk, hvis du er i tvivl, om hvordan det gøres.

Vi tager selvfølgelig fat i dig, hvis der er noget, der skal ændres (f.eks. et billede i lav opløsning), eller hvis vi kan se, at vi kan optimere din tryksag. Vi er nemlig ikke nærige med vores rådgivning og videndeling.

Og husk, vi laver også gerne din tryksag helt fra bunden, så du kun skal henvende dig ét sted. Vi kan lave opsætning og klargøre dine trykfiler, og det sker altid i tæt dialog med dig. Det giver dig en endnu højere grad af sikkerhed for at du modtager tryksager i topkvalitet – også selv om der er høj hastighed på produktionen.

Produktion

Hver dag kl. 9 holder vi produktionsmøde, hvor alle samles og gennemgår dagens trykopgaverne og opgavernes indhold. Derfor ved alle i huset, hvad du skal have lavet, og din tryksag er overladt til fagligt velfunderede hænder. Er der særlige hensyn at tage eller områder, der kræver ekstra opmærksomhed, nævnes de under produktionsmødet. Det er en kvalitetssikring, der kommer dig til gode. Det betyder samtidig, at alle hos Ecograf er klædt godt på til alle opgaver.

Når de første ark kommer ud af maskinerne, bliver kvaliteten også kontrolleret af et par faglige øje. Her tjekkes, at de trykte farver matcher dem i pdf’en, og at der ikke er noget galt med layoutet. For eksempel kan der nogle gange forekomme elementer i tryksagen, der ikke burde være der, men som var skjult i pdf’en (dvs. usynlige på skærmen).

Er der tale om bøger, magasiner eller hæfter, så vil én af vores erfarne bogbinder lave regelmæssige strikprøvekontrol af kvaliteten, både under produktion og når de er helt færdige.

Levering og distribution

Vi pakker dine tryksage ordentligt og forsigtigt, så de ikke beskadiges under transport. Er der brug for dobbelt emballage, for at sikre at tryksagen kommer frem til dig helt ubeskadiget, så bruger vi også det.

Derudover vælger vi samarbejdspartner, der også gå op i kvalitet og god service.

envelopemagnifiercrosschevron-downplus-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram