Løbende kvalitetssikring

Hos Ecograf har vores specialister fokus på kvalitet i alle faser af vores produktion, 
så du får meget mere end et gratis fil-tjek

Hos Ecograf er vi certificeret i ISO 9001 (kvalitetsledelse). Formålet med certificeringen er at sikre en ensartet kvalitet af vores produkter og tjenester. Kvalitetstyring sigter ikke kun på at fastholde kvaliteten i et produkt eller en serviceydelse, men også på at forbedre den.

Vi strækker os langt, for at dine tryksager altid leveres i højeste kvalitet. Blandt andet bliver dine trykfiler fejltjekket af erfarne grafikere, inden de sendes til tryk. Vi kan dog ikke give garanti for, at vi fanger ALLE fejl ved din trykfil - det er der ingen, der kan.

Det er derfor altid dit eget ansvar, at aflevere en trykoptimeret og fejlfri trykfil til os.

Sådan arbejder vi med kvalitetssikring i de forskellige faser af din tryksagsproduktion:

Konceptudvikling

Her er kvalitetssikringen baseret på en god og åben dialog. For jo bedre vi kender dig, jo lettere bliver det for os at finde frem til det helt rigtige design, udtryk eller strategi. Vi vægter rådgivning højt og pejler os ind på dine ønsker, visioner og ideer i konkrete eksempler på tryksager, som falder i din smag.

Grafisk design

Når vi modtager dine trykoptimerede PDF filer, kommer de en tur forbi én af vores grafikere, som laver et grundigt kvalitetstjek inden filerne sendes i trykken. Grafikeren tjekker format, opløsning, farver og skrifter. Vi holder styr på indhold og omslag og sørger for at filerne kan gå så gnidningsløst gennem maskineriet som muligt.

Læs vores produkt guide til optimering af dine filer til tryk, hvis du er i tvivl om, hvordan det gøres.

Vi tager selvfølgelig fat i dig, hvis der er noget, der skal ændres (f.eks. et billede i lav opløsning), eller hvis vi kan se, at der er andre fejl i din trykfil. Vi er nemlig ikke nærige med vores rådgivning og videndeling.

Og husk, vi laver også gerne din tryksag helt fra bunden, så du kun skal henvende dig ét sted. Vi kan lave opsætning af og klargøre dine trykfiler, og det sker altid i tæt dialog med dig. Det giver dig en endnu højere grad af sikkerhed for, at du modtager tryksager i topkvalitet – også selv om der er høj hastighed på produktionen.

Produktion

Hver dag kl. 9 holder vi produktionsmøde, hvor alle samles og gennemgår dagens trykopgaver og opgavernes indhold. Derfor ved alle i huset, hvad du skal have lavet, og din tryksag er overladt til fagligt velfunderede hænder. Er der særlige hensyn at tage eller områder, der kræver ekstra opmærksomhed, nævnes de under produktionsmødet. Det er en kvalitetssikring, der kommer dig til gode. Det betyder samtidig, at alle hos Ecograf er klædt godt på til alle opgaver.

Når de første ark kommer ud af maskinerne, bliver kvaliteten også kontrolleret af et par erfarne øjne. Her tjekkes, at de trykte farver matcher en evt. trykprøve, og at der ikke er noget galt med layoutet. For eksempel kan der nogle gange forekomme elementer i tryksagen, der var synlige på skærmen, men forsvinder i trykket.

Er der tale om bøger, magasiner eller hæfter, så vil én af vores erfarne bogbindere lave regelmæssig strikprøvekontrol af kvaliteten, både under produktion og når de er helt færdige.

Levering og distribution

Vi pakker dine tryksage ordentligt og forsigtigt, så de ikke beskadiges under transporten. Er der brug for dobbelt emballage, for at sikre at tryksagen kommer helt ubeskadiget frem til dig, så bruger vi også det.

Derudover vælger vi samarbejdspartnere, der også går op i kvalitet og god service.

envelopemagnifiercrosschevron-downplus-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram