Miljø- og Kvalitetspolitik

Skal vi tage ansvar sammen?

Kvalitet og bæredygtighed er ikke kun punkter på Ecografs agenda – det er et ansvar vi tager seriøst og en stor del af vores vision for de kommende år.

Vi har specifikke klima- og miljømål, samt handlingsplaner for at nå dem. Vi arbejder løbende på at skabe transparens hos Ecograf og blive et forbillede for resten af branchen. Vi er certificeret i ISO14001 og 9001. 

Vi vil være din samarbejdspartner

Vi ser os ikke som leverandører, men som samarbejdspartnere og derfor prioriterer vi det gode samspil med vores kunder fra start til slut, også når det handler om at finde mere bæredygtige løsninger. Vi mener, at en god kundeoplevelse er en del af vores værditilbud og vi tager ejerskab for vores kunders behov i hver fase af deres rejse, bl.a. igennem:

Ekspert rådgivning: Vi har øje for det, der virker, og gør al vores viden til brugbar rådgivning for vores kunder. Vil en kunde tage yderligere hensyn til klimaet i deres produktion, f.eks. ved at reducere deres tryksags CO2-aftryk, så er vi også klar til at hjælpe med det.  

Løbende kvalitetsudvikling og -sikring: Vores eksperter har fokus på kvalitet i alle faser af vores produktion og ikke kun ved det første filtjek.

Vidensdeling: Vi vil gøre det nemt for alle at træffe informerede beslutninger både ift. grafisk produktion og bæredygtighed. Derfor deler vi ud af vores viden, bl.a. i form af artikler på vores hjemmeside og igennem vores sociale medier. 

"Det er kun igennem god og åben dialog, at vi kan finde den bedst mulige løsning til at dække vores kunders ønsker og behov".
Flemming Jensen
Indehaver og adm. direktør hos Ecograf gruppen

Bæredygtighed er en fælles rejse

Hos Ecograf har vi to hovedmål ift. vores bæredygtige udvikling:

  1. At bæredygtighed bliver en integreret del af Ecografs DNA og arbejdsgange.

  2. At hjælpe vores kunder med at træffe mere bæredygtige valg i deres tryksagsproduktion.

 

I den forbindelse arbejder vi løbende med de følgende fokusområder:

  • Energibesparelse og effektivitet
  • Reduktion af vores ressourceforbrug
  • Ekstern kommunikation og vidensdeling med kunder.

Gennem denne politik forpligter vi os til:

  • At arbejde hen mod et mere bæredygtigt ressourceforbrug, bl.a. igennem vores miljømål.
  • At opfylde Ecografs bindende forpligtelser og kvalitetskrav.
  • At løbende udvikle og forbedre vores ledelsessystem.

 

Her kan du læse vores tidligere miljøpolitik (2021)

Hos Ecograf Gruppen mener vi, at en virksomheds politik skal gå hånd i hånd med dens målrettede implementering - ellers bliver den hurtigt til tom markedsføring. Vores miljø- og kvalitetspolitik er derfor lavet i forlængelse af vores værdigrundlag, som er den fælles ramme, der danner baggrund for, at vi handler, hvorfor vi handler, og hvordan vi handler.

Nuværende certificeringer og mærker, som dokumenterer Ecografs arbejde med den bæredygtige udvikling:

 

envelopemagnifiercrosschevron-downplus-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram