Professionel trykning og efterbehandling af bøger

– både i små og store oplag

Hos Ecograf er vi specialister i bøger og bogproduktion.

Derfor - uanset om du er selvudgiver eller arbejder for et forlag - er Ecograf et solidt valg af samarbejdspartner, når det gælder bogproduktioner.

Når du får dine bøger trykt hos Ecograf, har du valgt at samarbejde med et trykkeri med høj grad af ekspertise på området. Vores bogspecialister er din garanti for, at dit bogprojekt tagar udgangspunkt i den optimale løsning. Vi kvalitetssikrer løbende undervejs i produktionen og hjælper dig med rådgivning og opsætning ned i den mindste detalje, hvis du har brug for det.

Du har fortællingerne og vi har håndværket til at pakke dem flot ind.

En anden fordel ved Ecograf er, at du kan få alt samlet under ét tag, så du slipper for lange kommunikationsveje og misforståelser. For vi har vores egne grafikere ansat til at hjælpe dig med opsætningen af din bog og meget mere. Så er du sikker på, at du får levering til den aftalte tid, i den aftalte kvalitet og til den aftalte pris.

Ecograf er et Svanemærket grafisk hus– og vi arbejder løbende med bæredygtighed. Husk, at hos os kan du miljømærke dine tryksager med Svanemærket og FSC®-certificere helt gratis.

Fra erindringer til jura

Vi har gennem årene hjulpet mange selvudgivere med at opfylde drømmen om at stå med et lille oplag af en smuk og professionelt produceret erindringsbog. Vi er leverandør til en række forlag, f.eks. DJØF. Her har vi erfaring med bestillinger på nye udgaver af bøger, der jævnligt må revideres i form af små ændringer i enkelte formuleringer eller helt nye tilføjelser til teksten.

For begge typer af bogudgivelser er det et vigtigt parameter, at kunne bestille små oplag, uden at det slår bunden ud af budgettet. Det er en af de største fordele ved at vælge digitaltrykkeriet Ecograf som producent af dine bøger. Vi er din garant for produktion af flotte og læsevenlige bøger, der udfylder et præcist formål.

Vores bogspecialister er altid parat til at guide dig, så du kan træffe det helt rigtige valg af papir, formater, efterbehandling og forædling af dine bøger.

Bogformater – hvilket format passer til din bog?

Bogformatet spiller en stor rolle for din bogs udseende. Nedenfor kan du derfor læse om de standardformater vi arbejder ud fra:

  • Lille Roman – 125 x 220 mm
  • Roman – 140 x 220 mm
  • A5 og A5 Tværformat – 148 x 210 mm
  • Stor Roman – 155 x 230 mm
  • B5/Undervisningsbog – 170 x 240 mm
  • Kvadrat – 210 x 210mm
  • A4 og A4 Tværformat – 210 x 297 mm

Ønsker du et andet format (dog maks. 430 x 300 mm), er det en god idé, at få vejledning af vores eksperter, inden du bestemmer dig. Nogle gange kan du spare rigtigt mange penge, ved at skære 5 mm af bredden eller højden i det format, som du går og forestiller dig, vil være det mest optimale.

Vælg dit omslag klogt

Det rigtige valg af omslag til din bog kan give en større chance for, at en potentiel læser kigger nærmere på bogen – samt for at bogen lægges ud til anmeldelse.

Er du en mindre kendt forfatter, så er det endnu vigtigere, at omslaget giver det indtryk, der gør, at din bog kan konkurrere med alle de andre bøger på butikkernes hylder.

Omslaget er også din læsers første møde med din tekst – og kan påvirke, hvordan de vil huske din bog lang tid efter, at den er udgivet.

Vi hjælper dig gerne med at finde det helt rette design, hvor omslaget er med til at sende et signal om bogens indhold og fange dens stemning. Desuden kan du med specielle trykeffekter og efterbehandlingsteknikker skabe et helt særligt sanseindtryk hos dine læsere, når de står med bogen i hånden.

Hvorfor er det en god idé at arbejde med Ecograf?

Der er mange detaljer at være opmærksom på ved opsætning af en bog. F.eks. om pagineringen står som den skal, om margener er sat rigtigt, så bogen bliver nem at læse, om omslagets rygbredde matcher bogblokken osv. Når du overlader opsætningen af bogen til os, kan du være sikker på, at vi tager højde for det hele.

Hvis vi er det mindste i tvivl om, hvad du ønsker, så tager vi kontakt til dig og sørger for at afdække dine behov.

Du får altid en ny korrektur tilsendt efter hver eneste rettelse, vi foretager, så du ved præcis, hvad der bliver sendt i trykken. Vi trykker først på knappen, når du har givet din endelige godkendelse ligegyldigt hvor mange korrekturgange, der skal til. Det vigtigste for os er, at du er tilfreds og føler dig i trygge hænder.

Vi tilbyder også at lave et prøvetryk af bogen til dig, inden vi trykker det endelige oplag. Et prøvetryk laves på samme papirkvaliteter, som selve oplaget trykkes på. Med et prøvetryk kan du føle dig 100 % sikker på, hvordan slutresultatet kommer til at se ud.

Vi kan også oprette en e-publikation af din bog. Den kan bruges til online læsning og download. Kontakt os, hvis du har brug for at få en online version af din bog.

Sparring og rådgivning er nøglen til et godt resultat

Uanset hvilken type bogudgivelse, der er tale om, så gælder det altid, at Ecograf giver dig den optimale sparring og rådgivning. Det sikrer, at vi kan levere det bedste resultat, hver eneste gang vi producerer en bog.

Vi har den viden og erfaring, der skal til for at kunne overskue bogprojektets mange faser, og vi er din professionelle sparringspartner hele vejen - også når det gælder bæredygtighed. Du kan trygt lade os stå for hele produktionen, lige fra opsætning over papirvalg til der ligger en færdig bog – klar til at blive læst. Du vælger selv i hvor høj grad vores ekspertise skal inddrages i de forskellige faser. Kontakt os for at få en snak om dit bogprojekt.

Læs om zeals oplevelse med at få optimeret sine bøger gennem sparring med Ecograf.

envelopemagnifiercrosschevron-downplus-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram