Rettelser på trykfil

Når der skal laves ændringer på din trykfil

Hvad sker der, hvis du sender en trykklar pdf, 
som ikke er 100% trykklar?

Vores in-house grafikere kontrollerer altid dine trykfiler* inden de sendes til tryk, dvs. at de sikrer sig, at billeder og grafik har den rigtige opløsning, at layoutet har skæremærker og beskæring mm.

Finder vi fejl på din trykfil, er der to muligheder:

 • Der er kun små fejl, som findes under filtjek og klargøringsproces, og som er lette og hurtige at rette (dvs. rettes på maks. 5 minutter)
  Vi fikser fejlene for dig, uden beregning. Derefter får du en e-mail med den nye fil, som du skal godkende, inden den sendes i trykken.

 • Der er store, mere omfattende fejl, der f.eks. kræver ny opsætning
  Du får en e-mail, der beskriver fejlene og du bliver bedt om at tage stilling til, om:

  •  vi skal trykke med den tilsendte PDF
  • du vil lave rettelserne selv og sende en ny PDF
  • vi skal lave rettelserne for dig (hvis det er muligt) mod betaling.

Uanset hvad, er vores politik, at vi ikke laver rettelser, uanset hvor små de er, uden at du skal godkende rettelserne, inden vi trykker. Du kommer måske derfor til at skulle godkende flere meget lignende filer. Det er vores garanti for, at du med 100% sikkerhed har godkendt netop dén fil, der sendes i trykken.

 

*Vi laver ikke korrekturlæsning for stave- og skrivefejl. Finder vi nogle, så får du det selvfølgelig at vide, men det er ikke en del af vores kvalitetstjek. Spørg din grafiske rådgiver, hvis du har brug for korrekturlæsning - vi hjælper dig gerne med at finde en løsning!

Skal vi lave opsætningen for dig?

Har du ikke erfaring med at optimere filer til tryk, eller adgang til en grafiker, kan det være en god idé at lægge opsætningen i vores erfarne hænder helt fra starten af.

Du kan faktisk komme til os “bare” med en idé, og så hjælper vi dig med at definere og udvikle konceptet og træffe de mange designmæssige beslutninger.

Er du mere en gør-det-selv-type, kan du finde (næsten) alt, du skal vide, om farver ift. tryksager i vores artikel "Får styr på farverne i din tryksag og undgå uønskede overraskelser". Så kan du i hvert fald undgå nogle af faldgruberne, der findes, når du klargør en fil til tryk.

Vil du vide mere? 

Book et gratis, uforpligtende møde med en grafisk rådgiver

- vi giver en god kop kaffe!

Ring til 70 25 77 88Skriv til kontakt@ecograf.dk
envelopemagnifiercrosschevron-downplus-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram